– Vacature: Creatieve, ondernemende en relationele jongerenwerker voor 28-32 uur

Ben jij of ken jij een creatieve, ondernemende en relationele jongerenwerker voor 28-32 uur? Klik hier dan voor de volledige vacaturetekst

– Nieuw programma voor de komende tijd online

Kijk snel bij jouw groep voor het programma van de komende maanden

 

JongensMall

 

MeidenMall

 

14+

– Zomerprogramma 2017 in the air!!!

Wij hebben voor komende zomer weer mooie plannen. Klik hieronder op jouw groep voor het programma.

 

10+

 

MeidenMall

 

14+

– Nieuw zomer programma 2016 online!

Ook deze zomer hebben wij voor de Jongensmall en de 14+ groepen weer een mooi programma in elkaar gedraaid!

– Opzoek naar vrijwilligers

Wij zijn hard opzoek naar vrijwilligers!!!! Ben jijzelf of ken je iemand die graag de handen uit de mouwen wilt steken. Kijk dan snel even of er een mooie vacature voor jou tussen zit.

 

Als je direct contact wilt met de juiste medewerk van The Mall kijk dan even op deze pagina.

– Website up2date

De website is weer even onderhanden genomen. We hebben oude info verwijderd en nieuwe toegevoegd. Zo is de studio van The Mall weer open en kan je via de website nu een afspraak maken en staan er op verschillende plekken andere contacten. Begin van 2016 zullen ook de nieuwe flyers weer op de website worden gepost

– Aangepast zomerprogramma 2015

Deze zomer hebben voor jullie een speciaal aangepast programma gemaakt. Kijk snel bij jouw onderdeel wat er allemaal op de planning staat!

– Vreedzame buurtdag Columbusplein

Vreedzame buurtdag Columbusplein – Samen houden we de straat schoon!

 

Op zaterdagmiddag 25 april is het één groot feest op het Columbusplein. Buurtbewoners van jong tot oud zijn welkom om gezellig samen te zijn en activiteiten te doen met het thema Schoon.

Wat dacht je van recepten bereiden met oud brood? Een mooie tas maken van je oude spijkerbroek? Schilderen op het plein? Maar ook spelletjes, een springkussen en samen de straat schoonmaken. De activiteiten zijn van 13.00 tot 16.00 uur. Komen jullie ook?

De Vreedzame buurtdag wordt georganiseerd door de Kinderwijkraad, De Visserschool, de Joop Westerweelschool, de Buurtouders, The Mall, de Mix, de Tagerijn en West Beweegt.Poster Vreedzame buurtdag

– Vandaag sport en spel

Het is vandaag alweer woensdag en dan staat sport en spel op het programma. Kom vanaf 16:00 uur naar het VTC of de ZP om een lekker uurtje mee te sporten.

 

IMG_3331

– Bezig met de nieuwe website

The Mall de Baarsjes in hard aan het werk om na jaren een nieuwe website te lanceren. Nu zijn we nog bezig om de laatste puntjes op de i te zetten maar met enkele weken zal de website dan online zijn.